Ingyenes%20tanácsadás%20ajánlattal%20bővített%20Talajkímélő%20mezőgazdaság%20kérdőívIngyenes tanácsadás ajánlattal bővített Talajkímélő mezőgazdaság kérdőív
Kertészeti%20üzemek%20megújításának%20támogatásaKertészeti üzemek megújításának támogatása
Mikro-,%20kis-%20és%20középvállalkozások%20modern%20üzleti%20és%20termelési%20kihívásokhoz%20való%20alkalmazkodását%20segítő%20fejlesztésekMikro-, kis- és középvállalkozások modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztések
Állattartó%20telepek%20megújításaÁllattartó telepek megújítása
ÁrajánlatÁrajánlat
Projekt%20terv%20villámgyorsanProjekt terv villámgyorsan
Vissza%20a%20jövőbe,%20illetve%20vidékreVissza a jövőbe, illetve vidékre

INNOVÁTOR & VIDÉKI KOZMOPOLITA & ERDEI CSAKRA HACKER & KÉKVÖLGYI TÁLTOS MAGYAR AGÁR KENNEL

Gazdasági szolgáltatások

Hiszem, hogy a világot soha sem a megszokások mozdították előre, ezért előszeretettel dolgozom olyan projekteken és vállalkozásokkal, akik a saját céljaikon túl egy jobb jövő létrehozásáért tevékenykednek.
Pályázati tanácsadás, gazdasági adminisztráció, elektronikus építési napló

Marketingkommunikációs szolgálatások

A kommunikáció szerelem, a siker pedig gyakran olyan apróságokon múlik, amelyet a külső szem jobban lát. Hiszem, hogy mindenki tud jól kommunikálni, a modern technológia világa és közössége azonban sok kihívás elé állítja a felkészült szakembereket is.
Kampány & közösségi média menedzsment, webfejlesztés

Életmód tanácsadás

Világunkban talán az a legmeglepőbb, hogy semmi sem az, aminek tanították, így az emberi lát sem egyenlő azzal, mint, amit a 3 dimenzió világában érzékelünk. A jólét fogalma átértékelődött, a kihívások nagyok, ugyanakkor a modern tudomány ismereteit, az ősi tanításokkal ötvözve, határozottan állíthatom. hogy a lehetőségeink is végtelenek. Csak egy döntés: élj boldogan!
Ugrás a Csakra Hacker weboldalra