A csakrakövek mindegyike természetes patakokból származik, a Börzsönyből, így azok mindegyike eredendően tiszta és természetes energiával telített., majd festés után egy további csakra harmonizáló programozást kapnak.

A teljes csakrakő kollekció 7 db kőből áll és minden egyes darab a testünkben található 7 főcsakra egyikéhez kapcsolható.

A kövek színei jó hatást gyakorolnak a csakrákra, mivel az energiaközpontokhoz hasonló rezgésük van. Maguknak a csakráknak egyébként nincs szó szerinti színük, a csakrákban áramló energia rezgésszáma, ami megfelel egy, a látható fényspektrumon belül elhelyezkedő szín rezgésszámának:

  • piros/vörös – gyökércsakra
  • narancssárga – szakrális csakra
  • sárga – napfonatcsakra
  • zöld – szívcsakra
  • világoskék – torokcsakra
  • indigókék – harmadik szem csakra
  • ibolya – koronacsakra

Használat során az energiaközpontjaid felveszik a kövekre festett színek rezgését, és így rezonancia keletkezik, vagyis az erőközpontok működése harmonikusabbá válik.

A kövekre festett nonfiguratív formák segítenek egy olyan módosult tudatállapot létrehozásában, amely arra ösztönöz, hogy túlléphess tudatos léted korlátain és az univerzum tudatos értelemmel nehezen felfogható transzcendentális világba kerülhess.

A csakrarendszer színei és a nonfiguratív formák a kollektív tudat olyan elemei, amelyek tudattalanul hatnak a földön élő összes emberre – a csakrakövek pedig ezek rezgését kombinálják a természet tiszta energiájával és ezen keresztül fejtik ki a hatásukat.

A kövek segítenek, hogy elmélyítsd intuitív erőidet, mélyebb szinten kapcsolódj önmagunkhoz és másokhoz, valamint, hogy felismerd a benned rejlő legmagasabb szintű képességeket. Szó szerint a kezedbe adnak olyan, az életed megváltoztatásához szükséges tudatalatti eszközöket, amelyekkel megteremtheted mindazokat a változásokat az életedben, amelyekre valóban szükséged van.

A csakrakövek használata végtelenül egyszerű, ugyanakkor sokrétű. Használhatóak egyedi darabként, vagy kollekcióban, csakrák és külső tér harmonizálására, meditáció során, vagy például amulettnek, dekorációs elemnek lakberendezés- és kertépítés során.

A csakrakövek használatának nem feltétele a csakrák, energiapályák, vagy irányok ismerete, éppen elég A csakrák csodálatos világa oldalt átolvasni, de még ez sem szükséges.

Showing all 9 results