8 STYLISH

Posted on 1PERCES0 Megtekintés

Alexander McQueen had a homecoming Sunday night, when the label returned to its London birthplace for its fall 2016 show. Fashion fans camped outside. #McQueen hashtags began to trend. Models queued backstage for their 7 p.m. entrance. And we began to keep a style score on—and off—the catwalk. At least, they are on the runway: designer Sarah Burton embroidered two lace evening gowns with giant sequin unicorns, while smaller versions dotted the evening coat that Natalie Westling wore to open the show.

Mit gondolsz?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

No Comments Yet.

INNOVÁTOR & VIDÉKI KOZMOPOLITA & ERDEI CSAKRA HACKER & KÉKVÖLGYI TÁLTOS MAGYAR AGÁR KENNEL

Gazdasági szolgáltatások

Hiszem, hogy a világot soha sem a megszokások mozdították előre, ezért előszeretettel dolgozom olyan projekteken és vállalkozásokkal, akik a saját céljaikon túl egy jobb jövő létrehozásáért tevékenykednek.
Pályázati tanácsadás, gazdasági adminisztráció, elektronikus építési napló

Marketingkommunikációs szolgálatások

A kommunikáció szerelem, a siker pedig gyakran olyan apróságokon múlik, amelyet a külső szem jobban lát. Hiszem, hogy mindenki tud jól kommunikálni, a modern technológia világa és közössége azonban sok kihívás elé állítja a felkészült szakembereket is.
Kampány & közösségi média menedzsment, webfejlesztés

Életmód tanácsadás

Világunkban talán az a legmeglepőbb, hogy semmi sem az, aminek tanították, így az emberi lát sem egyenlő azzal, mint, amit a 3 dimenzió világában érzékelünk. A jólét fogalma átértékelődött, a kihívások nagyok, ugyanakkor a modern tudomány ismereteit, az ősi tanításokkal ötvözve, határozottan állíthatom. hogy a lehetőségeink is végtelenek. Csak egy döntés: élj boldogan!
Ugrás a Csakra Hacker weboldalra